Boeken

 

'Uit de vergetelheid. De herontdekte fotografie
van Annemie en Helmuth Wolff'

Biografie van Annemie en Helmuth Wolff geïllustreerd met meer dan honderd foto's uit de jaren 1936-1965

Paperback Soft cover 272 pagina's incl. inclusief de DVD Nog even langs de fotograaf. De verzwegen levens van Annemie Wolff, een film van Rudi Boon (Selfmade Films / Joodse Omroep)

"Verbazingwekkend hoeveel hij boven water heeft gekregen en hoe hij al die losse eindjes tot een goed, samenhangend verhaal heeft weten te voegen. Hoewel ik een van de naastbetrokkenen ben en samen met Simon op onderzoek ben uit geweest, heb ik vol spanning naar dit boek uitgekeken. Blij verrast was ik over wat Simon heeft geschreven. Dat het leven van Annemie en Helmuth bijzonder was verlopen, wist ik eigenlijk wel, maar dat het zo turbulent was, verbaasde ook mij.

Met dit boek heeft Simon het echtpaar Wolff teruggebracht daar waar ze horen:
bij de beste fotografen van Nederland." (MK)

 Te koop in de boekhandel.

ISBN 978-94-6226-212-6

NUR 653

 

 

 

'Op de foto in Oorlogstijd. Studio Wolff, 1943'

Op de foto in oorlogstijd is een spin-off uit het oevre van Annemie Wolff. Het betreft 100 filmrolletjes uit 1943 met portretten van buurtgenoten van Annemie, Joods en niet-Joods.

Paperback Soft cover 432 pagina's, circa 330 illustraties incl. inclusief de DVD Nog even langs de fotograaf. De verzwegen levens van Annemie Wolff, een film van Rudi Boon (Selfmade Films / Joodse Omroep)

Te koop in de boekhandel.

ISBN 978-94-6226-211-9

NUR 686

Bewaren